logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

TIC novice

POZIV K POSREDOVANJU PODATKOV ZA LETNI KOLEDAR PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA ZA LETO 2023

23.12.2022

Spoštovani,


vljudno vas prosimo, da nam do 23. 12. 2022 posredujete podatke o predvidenih prireditvah, ki jih načrtujete za leto 2023.

Podatki naj obsegajo:

  • naziv prireditve,
  • datum (dan, mesec),
  • lokacijo,
  • naziv organizatorja in soorganizatorja,
  • kontaktno osebo (telefonska številka ter e-naslov).

Podatke lahko oddate preko spodnjega obrazca kar na spletu:  

ali pa izpolnite OBRAZEC in ga pošljete po e-pošti na info@tic-radgona.si ali po klasični pošti na naslov: Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona, Enota TIC, Kerenčičeva 16, 9250 Gornja Radgona. Lahko pa ga tudi osebno oddate na istem naslovu.

Prosimo, da upoštevate navedeni rok za oddajo podatkov. Aktivnosti, ki bodo pravočasno vključene v letni koledar prireditev 2023, se bodo upoštevale pri merilih za ovrednotenje programa pri vaši morebitni prijavi na javni razpis za pridobivanje sredstev.

Na podlagi letnega koledarja prireditev pa TIC Gornja Radgona nato pripravlja mesečne Koledarje prireditev v občini Gornja Radgona ter tudi sicer skrbi za promocijo prijavljenih prireditev na lokalni ravni in širše. TIC Gornja Radgona na osnovi prejetih podatkov in promocijskega materiala organizatorjev prireditev namreč zbira, pripravlja in objavlja tudi tedenska obvestila o dogodkih v občini Gornja Radgona; podatke pa posreduje tudi drugim za obveščanje po regionalnih in nacionalnih platformah.


Zato vas vabimo, da koristite to možnost za promocijo vaših prireditev. V naš sistem tedenskega elektronskega obveščanja vključujemo vabila, plakate in drug promocijski material za dogodke, ki ga v ta namen prejmemo na naš elektronski naslov (info@tic-radgona.si) vsakič najkasneje do ponedeljka do 14. ure.

POZIV K POSREDOVANJU PODATKOV ZA LETNI KOLEDAR PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA ZA LETO 2023

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih