+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

POZIV K SODELOVANJU NA SEJMU AGRA 2019

23.07.2019
Spoštovani!
Konec meseca avgusta 2019 odpira svoja vrata 57. sejem AGRA, največji in najpomembnejši kmetijsko-živilski sejem v tem delu Evrope, ki bo tudi letos postregel s številnimi novostmi razstavljavcev na področju kmetijstva in živilstva, z atraktivnimi razstavami kmetijskih živali in z vzorčnimi rastlinskimi nasadi.
Od sobote, 24. 8., do četrtka, 29. 8., se bo v Gornji Radgoni zvrstilo veliko število razstavljavcev iz številnih držav. Težišče letošnjega sejma bo na digitalizaciji kmetijstva, na podeželski mladini in mladih kmetih, generacijski pomladitvi, inovativnosti, znanju in povezovanju, trajnostnem gospodarjenju z gozdovi, na ekološkem kmetijstvu in na kmetijski tehniki za visoko učinkovito in trajnostno kmetovanje.

 

Tudi to leto se bosta tam predstavljala Občina Gornja Radgona in Zavod Kultprotur. Vabimo Vas, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oziroma storitev na razstavnem prostoru Občine Gornja Radgona. Sodelujete lahko s predstavitvijo in prodajo svojih izdelkov oziroma storitev, degustacijo, prikazom izdelave vaših izdelkov ipd.

 

Zainteresirane vabimo, da izpolnite prijavnico v prilogi in jo izpolnjeno vrnete na e-naslov: info@kultprotur.si ali po navadni pošti na naslov Kultprotur, Partizanska cesta 11, 9250 Gornja Radgona in sicer najkasneje do ponedeljka, 12. avgusta 2019.
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo tudi na tel. št. 02 564 89 07.

 

Prijazno vabljeni, da popestrite sejemsko vzdušje!       

 

PRIJAVA

POZIV K SODELOVANJU NA SEJMU AGRA 2019

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih