+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

Poziv k sodelovanju na sejmu AGRA 2022 v Gornji Radgoni

14.07.2022

Spoštovani!

Konec meseca avgusta 2022 odpira svoja vrata, tokrat že 60. sejem AGRA, največji in najpomembnejši kmetijsko-živilski sejem v tem delu Evrope, ki bo tudi letos postregel s številnimi novostmi razstavljavcev na področju kmetijstva in živilstva, z atraktivnimi razstavami kmetijskih živali in z vzorčnimi rastlinskimi nasadi.


Od sobote, 20. 8., do četrtka, 25. 8., se bo v Gornji Radgoni zvrstilo veliko število razstavljavcev iz številnih držav.

Seveda se bosta tam predstavljala Občina Gornja Radgona in Zavod Kultprotur. Vabimo Vas, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oziroma storitev na razstavnem prostoru Občine Gornja Radgona. Sodelujete lahko s predstavitvijo in prodajo svojih izdelkov oziroma storitev, degustacijo, prikazom izdelave vaših izdelkov ali s predstavitvijo dejavnosti in delovanja, …

Zainteresirane vabimo, da izpolnite prijavnico v prilogi in jo izpolnjeno vrnete na e-naslov: info@kultprotur.si ali po navadni pošti na naslov Kultprotur, Partizanska cesta 11, 9250 Gornja Radgona in sicer najkasneje do srede, 27. julija 2022. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo tudi na tel. št. 02 564 89 07. Po prejemu vseh prijav, vas bomo obvestili o terminih koriščenja razstavnega prostora, ki bodo odvisni tudi od števila zainteresiranih ponudnikov. Zaradi zagotavljanja čim bolj enakomerne porazdelitve terminov med vsemi ponudniki bomo poskušali zagotoviti vsaj en vikend termin vsakemu zainteresiranemu ponudniku.

Prijazno vabljeni, da popestrite sejemsko vzdušje!                                                                         

PRIJAVNICA.

Poziv k sodelovanju na sejmu AGRA 2022 v Gornji Radgoni

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih