logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

Poziv k sodelovanju na sejmu AGRA 2023 v Gornji Radgoni

16.08.2023

Spoštovani!

V mesecu avgustu 2023 odpira svoja vrata, tokrat že 61. sejem AGRA, največji in najpomembnejši kmetijsko-živilski sejem v tem delu Evrope, ki bo tudi letos postregel s številnimi novostmi na področju kmetijstva in živilstva.


Od sobote, 26. 8., do četrtka, 31. 8., se bo v Gornji Radgoni zvrstilo veliko število razstavljavcev iz številnih držav.


Na razstavnem prostoru se bosta predstavljala tudi Občina Gornja Radgona in Zavod Kultprotur. Vabimo Vas, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma s svojo ponudbo brezplačno predstavite tudi sami. Sodelujete lahko s predstavitvijo svojih izdelkov oziroma storitev, degustacijo, prikazom izdelave vaših izdelkov ali s predstavitvijo dejavnosti in delovanja. V kolikor bi želeli izdelke prodajati, se za prodajni prostor obrnite na Pomurski sejem (gospa Jana Dimec tel.: 02 564 21 08 jana.dimec@pomurski-sejem.si).

Zainteresirane vabimo, da izpolnite prijavnico v prilogi in jo izpolnjeno vrnete na e-naslov: info@kultprotur.si ali po navadni pošti na naslov Kultprotur, Partizanska cesta 11, 9250 Gornja Radgona in sicer najkasneje do srede, 16. avgusta 2023. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo tudi na tel. št. 02 564 89 07. Po prejemu vseh prijav, vas bomo obvestili o terminih koriščenja razstavnega prostora, ki bodo odvisni tudi od števila zainteresiranih ponudnikov.

Prijazno vabljeni, da popestrite sejemsko vzdušje!       

PRIJAVNICA.

Poziv k sodelovanju na sejmu AGRA 2023 v Gornji Radgoni

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih