logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

TIC novice

POZIV ZA POSREDOVANJE PODATKOV ZA LKP 2021

15.12.2020

VSEM DRUŠTVOM, ZVEZAM, ORGANIZACIJAM in ORGANIZATORJEM PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA

Posredovanje podatkov za koledar prireditev v letu 2021

Spoštovani,

kljub posebnim razmeram z optimizmom zremo v prihodnost in v želji po zdravem, kakovostnem in ozaveščenem življenju pripravljamo letni koledar prireditev za prihodnje leto.

Vljudno vas zatorej prosimo, da nam do 15. 12. 2020 posredujete podatke o predvidenih prireditvah/dogodkih, ki jih načrtujete za leto 2021.

Za ta namen smo pripravili ustrezni obrazec. Prosimo, da izpolnjenega pošljete na naslov: Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona, Enota TIC, Kerenčičeva 16, 9250 Gornja Radgona. Lahko pa ga tudi osebno oddate na istem naslovu ali pošljete po elektronski pošti na info@tic-radgona.si.

Prosimo, da upoštevate navedeni rok za oddajo podatkov. Aktivnosti, ki bodo pravočasno vključene v letni koledar prireditev 2021, se bodo upoštevale pri merilih za ovrednotenje programa pri vaši morebitni prijavi na javni razpis za pridobivanje sredstev.

Na podlagi zbranih podatkov v letnem koledarju prireditev pa TIC Gornja Radgona nato pripravlja tudi mesečne Koledarje prireditev v občini Gornja Radgona v tiskani in elektronski obliki,  ter tudi sicer skrbi za promocijo prijavljenih prireditev na lokalni ravni in širše. TIC Gornja Radgona na osnovi prejetih informacij in promocijskega materiala organizatorjev prireditev namreč zbira, pripravlja in objavlja ter naročnikom pošilja še tedenska elektronska obvestila o dogodkih v občini Gornja Radgona; podatke prav tako tedensko posreduje tudi Pomurski turistični zvezi za obveščanje po regionalnih in nacionalnih platformah.

Zato vas vabimo, da koristite to možnost za širšo promocijo vaših prireditev. V naš sistem tedenskega elektronskega obveščanja vključujemo vabila, plakate in drug promocijski material za dogodke, ki ga v ta namen prejmemo na naš elektronski naslov (info@tic-radgona.si) vsakič najkasneje do ponedeljka do 14. ure.

Za vaš odziv in sodelovanje se vam vnaprej lepo zahvaljujemo.

Pripravila:                                                                                        Direktorica:
Manja Šturm Dolinšek                                                                       Tatjana Kotnik Karba, l. r

 

 Prijavnica (pdf).

 

Obrazec za LKP 2021 v OGR

 

POZIV ZA POSREDOVANJE PODATKOV ZA LKP 2021

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih