logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

PREDSTAVA ZA OTROKE: JELKIN ČUDEŽ (za abonma in izven)

01.12.2022

Na zaprašenem podstrešju bo letos za praznike oživela topla, humorna in iskriva zimska pravljica o hrepenenju, prijateljstvu in drobnih čudežih.

Z voščeno punčko Jelko oživijo igrače, ki so pristale med staro šaro. Oživi tudi dežnik Luknjač, ki ne more postati praznično darilo, ker je strgan. Ampak za vsako luknjico se najde rožica, pravi Jelka in Luknjač bo morda lahko letos prvič poletel med otroke. Kaj pa uboga voščena punčka, ki je nihče noče? In Rado, star pokvarjen radio, ki zapoje samo delčke pesmic, celih pa se ne spomni več? Bosta preživela praznike med staro šaro? Na starem zaprašenem podstrešju se zgodi Jelkin čudež …

V Domu kulture Gornja Radgona na sporedu v četrtek, 1. decembra 2022, ob 17. uri.

Za abonma in izven. Cena abonmaja je 13,00 €, za posamezno predstavo pa 2,50 €.

Abonma vključuje 6 predstav, ki bodo potekale ob četrtkih popoldan v dvorani Doma kulture.
Abonmaje si že lahko zagotovite v Mladinskem centru, muzeju Špital in v TICu Gornja Radgona, uro pred pričetkom predstav pa tudi na blagajni Doma kulture Gornja Radgona. Število abonmajev je omejeno, zato si hitro priskrbite svojega.

PREDSTAVA ZA OTROKE: JELKIN ČUDEŽ (za abonma in izven)

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih