+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

PREDSTAVA ZA OTROKE: MINI MONI

03.03.2022

V novi resničnosti , ki je zaradi epidemije prikrajšala otroke za veliko prijetnih doživetij, nismo pozabili, kako zelo majhni in veliki potrebujemo kulturo, umetnost in občasni pobeg v pravljični svet. Vabljeni k obisku četrte izmed 6 predstav, ki jih ponuja radgonski Otroški abonma 2021/2022, z naslovom Mini Moni.

V Domu kulture Gornja Radgona v četrtek, 3. marca 2022, ob 17. uri. Za abonma in izven.

VSEBINA

Slikovita zgodba o mali Moniki odpira številna pomembna vprašanja, razbija stereotipe, nasmeje in hkrati nežno vzgojno poboža. Otroci s poljubčki premagajo črno pošast, ki se skriva pod posteljo, izberejo prave barvice za princeskino krono, artičoko in gusarsko jadro, ki nas popelje na pisano glasbeno potovanje, čez širni ocean skritih otroških čustev, strahov, težav in veselja ter na koncu do velikega in pomembnega spoznanja.

Predstava, ki traja cca. 35 minut, je primerna za predšolske otroke ter osnovnošolce I. in II. triade.

Predprodaja abonmaja (10 €) poteka v Mladinskem centru in TICu Gornja Radgona. Na voljo bodo tudi vstopnice za posamezne predstave (2,50 €), in sicer na blagajni Doma kulture Gornja Radgona, ki se odpira uro pred predstavo.


________________
Prireditev bo potekala skladno s trenutno veljavnim Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 Vlade RS.

PREDSTAVA ZA OTROKE: MINI MONI

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih