logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

PREDSTAVA ZA OTROKE: POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM

02.12.2021

V novi resničnosti , ki je zaradi epidemije prikrajšala otroke za veliko prijetnih doživetij, nismo pozabili, kako zelo majhni in veliki potrebujemo kulturo, umetnost in občasni pobeg v pravljični svet. Vabljeni k obisku druge izmed 6 predstav, ki jih ponuja radgonski Otroški abonma 2021/2022, z naslovom Pod prazničnim dežnikom. V Domu kulture Gornja Radgona v četrtek, 2. 12. 2021, ob 17. uri. Za abonma in izven. NUJNO OBVESTILO:
za tokratno otroško predstavo Pod prazničnim dežnikom bo možen nakup razpoložljivih vstopnic za izven šele tik pred predstavo, to je par minut pred 17. uro. Hvala za razumevanje.

Medo Edo in pingvinček Pin sta najboljša prijatelja na svetu. Čeprav živita milijone kilometrov narazen, sta se letos odločila, da se srečata na pol poti in novo leto 2022 počakata skupaj. Cesta ju bo peljala skozi praznično okrašena mesta, deževni gozd, čez tovarno igrač, do največjega vrtiljaka na svetu in na koncu morda, če bodo pomagali otroci, do objema, voščila in velikega spoznanja.
Predstava, ki traja cca. 35 minut, je primerna za predšolske otroke ter osnovnošolce I., II. in III. triade.

Predprodaja abonmaja (10 €) poteka v Mladinskem centru, v TICu Gornja Radgona in v muzeju Špital. Na voljo bodo tudi vstopnice za posamezne predstave (2,50 €), in sicer na blagajni Doma kulture Gornja Radgona, ki se bo odprla vsakič uro pred predstavo.

Predstava bo potekala v skladu z navodili NIJZ.

PREDSTAVA ZA OTROKE: POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih