logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

Predstava za otroke SMETIŠČNI ŠKRAT

07.04.2022

V živalski vrt se je prikradel Smetiščni škrat, ki smeti tudi drugod. Slon, papiga in opica ne zmorejo brez pomoči otroške domišljije in navihanosti, ki najdejo prebrisano pot do rešitve. Ob smehu in glasbi bomo v preddverju našega malega živalskega vrta rešili »največjo ekološko zagato na svetu« in z njo vso naravo pred onesnaženjem.

Z druščino pisanih pravljičnih junakov se bomo ponovno zabavali v Domu kulture Gornja Radgona v četrtek, 7. 4. 2022, ob 17. uri. Za abonma in izven.

Predprodaja abonmaja (10 €) poteka v Mladinskem centru in TICu Gornja Radgona. Na voljo bodo tudi vstopnice za posamezne predstave (2,50 €), in sicer na blagajni Doma kulture Gornja Radgona, ki se odpira vsakič uro pred predstavo.

 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prireditev bo potekala ob upoštevanju navodil NIJZ. Hvala za razumevanje!

Predstava za otroke SMETIŠČNI ŠKRAT

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih