logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

PREDSTAVITEV: ATMA KRIYA YOGA

27.02.2019
Atma Kriya Yoga je učinkovit sistem joge in se širi po svetu z namenom, da bi dvignili “zavest srca” ljudi. Atma pomeni duša, Kriya pomeni zavedanje dejanj. Atma Kriya Yoga (AKY) nam pomaga zavedati se prisotnosti Božanskega v vsem kar počnemo.

Sestavljena je iz individualnih in močnih vaj, ki hitro pospešujejo duhovni razvoj in odpirajo (duhovno) srce za brezpogojno ljubezen (ljubezen brez pričakovanj). To je joga za današnji čas.

AKY je sestavljena iz intenzivnih vaj: petja manter, vizualizacije, meditacije na zvok, pranayame, meditacije na posamezne čakre, mudre, asane in OM Chanting. Podarjen je tudi Shaktipat, ki učencu omogoči še hitrejši napredek v njegovi praksi joge in popolni izkoristek tehnik, ne samo njenih delnih koristi.

V sredo, 27.2.2019, bo potekala brezplačna predstavitev AKY, v Mladinskem centru Gornja Radgona. Začetek z OM Chantingom. Nato predstavitev Atma Kriya Yoge.

TERMIN:
- 27.2.2019 : učiteljica Patricija Geeta

URA:
17.00 - 19.00

INFO in PRIJAVE:
- patricijasavitra@gmail.com (Patricija Geeta)

sadhana.bhaktimarga.org
bhaktimarga.si
PREDSTAVITEV: ATMA KRIYA YOGA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih