+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

PREDSTAVITEV KNJIGE ERIKA VALENČIČA: SMRT ZA ŽIVLJENJE

14.04.2018

Vabljeni na predstavitev knjige Smrt za življenje Erika Valenčiča. Pogovor o knjigi bo vodil in povezoval novinar Matej Šurc. Dogodek se bo odvijal v prostorih gornjeradgonskega Mladinskega centra in sicer v soboto, 14. aprila, ob 18. uri.

Erik Valenčič (1979), svobodni novinar, znan predvsem po večletnem poročanju z bližnjevzhodnih in severnoafriških kriznih žarišč in odmevnih dokumentarnih filmih, kot sta Koalicija sovraštva (2014) in Fronte Kurdistana (2015), je pred slabimi tremi leti napisal prvi roman, Sence ne gorijo. V romanu Smrt za življenje, kot nadaljevanju prvenca, akterji, ki so v prvem delu izpeljevali zgolj aktivistične podvige (v tem delu je moč najti marsikatero avtorjevo lastno izkušnjo), zdaj v nadaljevanju, obupani in razočarani nad nespremenjenostjo družbe in neodzivnostjo sistema, začnejo udejanjati vse nevarnejše akcije. Izpeljevati začnejo dobro organizirane teroristične napade po vsem mestu, pri tem pa jim je policija neprestano za petami. Kam bo radikalizacija pripeljala mlade junake, preberite v nadaljevanju Valenčičevega prvenca, ki vam ne bo dal miru vse do zadnje strani.

PREDSTAVITEV KNJIGE ERIKA VALENČIČA: SMRT ZA ŽIVLJENJE

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih