logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

TIC novice

PREDSTAVITEV LOKALNIH PONUDNIKOV

24.11.2020

Vse organizacije in posameznike, ki v občini Gornja Radgona izvajajo dejavnosti, povezane s kulturo in turizmom (rokodelski izdelki, domača živila, nastanitve, predavanja, delavnice, gostinstvo, vinogradništvo), vabimo, da se s svojo ponudbo brezplačno predstavijo v spletnem Novičniku/Napovedniku TIC Gornja Radgona.

Da bodo promocijske predstavitve čim bolj poenotene, smo za ta namen pripravili posebno predlogo, ki jo preprosto izpolnite in jo pošljete na elektronski naslov info@tic-radgona.si, oddate osebno ali po klasični pošti na TIC Gornja Radgona, Kerenčičeva ulica 16, 9252 Gornja Radgona.

Objave bodo potekale postopoma (v vsakem napovedniku bo tako izpostavljen 1 ponudnik) in bodo rotirale tudi po pandemiji. Promocijska akcija je namenjena krepitvi prepoznavnosti lokalne ponudbe.

Naš tedenski e-Novičnik/Napovednik ima domet okoli 1000 naslovov. V kolikor nanj še niste naročeni in bi ga želeli v bodoče prejemati, se preprosto prijavite na tej povezavi: Naročilo na novice.

Izkoristite to priložnost za svojo promocijo in večjo prepoznavnost v lokalnem okolju že danes.

Obrazec za predstavitev

 

 

PREDSTAVITEV LOKALNIH PONUDNIKOV

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih