logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

TIC novice

PREDSTAVITEV PONUDNIKOV NA VISIT RADGONA

04.01.2024

V začetku pretekle pomladi so se pričele aktivnosti pri vzpostavitvi turističnega portala Visit Radgona, kot tudi s predstavitvami ponudnikov v občini Gornja Radgona, in sicer v obliki tedenskih objav na družabnih omrežjih. Z akcijo bomo nadaljevali tudi v letu 2024 in vas tako vabimo k sodelovanju, da se skupaj še bolje predstavimo doma in širše v Sloveniji in tujini.  

Ponudnike v občini Gornja Radgona bomo tako predstavljali na naših družabnih omrežjih (Facebook, Instagram) ob četrtkih. Da bodo promocijske predstavitve čim bolj poenotene, smo za ta namen pripravili OBRAZEC (klik), ki ga izpolnjenega vrnete na elektronski naslov info@tic-radgona.si. Besedilo pripravite sami (do 500 znakov s presledki) ter priložite 4 fotografije (jpg format, minimalna velikost 500 kb), ki najbolje predstavljajo vaše storitve, dejavnost oz. produkte. Pridržujemo si pravico do manjših, zlasti slovničnih popravkov besedila.
Predstavitve bodo objavljene po kronološkem vrstnem redu (kot jih prejmemo po e-pošti).

Če vas v zvezi z izpolnjevanjem vprašalnika karkoli zanima ali je kakšna nejasnost, nas prosim obvestite, da stvari razčistimo v neposrednem stiku.  

Osnovne objave so za predstavitev ponudnikov brezplačne, v kolikor se odločite za plačljive oglase preko Visit Radgona, pa se lahko o tem prav tako dogovorimo in vam omogočimo tudi slednje. 

PREDSTAVITEV PONUDNIKOV NA VISIT RADGONA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih