+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

PREDSTAVITEV PROGRAMA ERASMUS+ V PRAKSI: ŠPANIJA

26.09.2019
Si star/-a med 18 in 30 let? In bi se rad/-a podal/-a na dogodivščino v tujino preko programa ERASMUS+ ter ne veš kako? Na tem dogodku boš dobil/-a informacije iz prve roke!
V sklopu organizacije PiNA Terminal je Mitja Rous februarja 2018 odpotoval na projekt prostovoljstva v Španijo, še natančneje, avtonomno pokrajino Galicijo, kjer se je uril v mladinski pisarni OMIX (Oficina Municipal de Información Xuvenil) in ustvarjal nova znanja na področju mladinskega dela.
Za Mitjo je bila to izkušnja, ki mu je dala več odprtosti, iznajdljivosti in rešitev za reševanje problemov ter organizacijo različnih projektov. O svoji mednarodni avanturi, kakor tudi o projektih mladinskih izmenjav oziroma programa Erasmus+ pa nam bo več zanimivih in uporabnih informacij, anekdot in prigod zaupal na samem predavanju, ki bo po formalnem delu kajpak tudi družabnega značaja.
Se vidimo v četrtek, 26. 9. 2019 ob 18. uri v Mladinskem centru Gornja Radgona!
VSTOP PROST.

 

PREDSTAVITEV PROGRAMA ERASMUS+ V PRAKSI: ŠPANIJA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih