+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

TIC novice

PRIPRAVA 2-MESEČNEGA KOLEDARJA PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA

09.03.2022

Vse organizatorje (posameznike, društva, zavode in druge organizacije) prireditev v občini Gornja Radgona prosimo, da za pripravo mesečnega napovednika oz. koledarja prireditev za april in maj 2022 pošljejo informacije občinskemu Javnemu zavodu za kulturo, turizem in promocijo na e-naslov info@tic-radgona.si.

Veseli smo, da je covidni krč popustil, in se lahko spet še bolj smelo lotevamo načrtovanja javnih prireditev.
Podobno kot pred epidemijo bomo za obveščanje širše javnosti zopet pripravljali mesečne koledarje prireditev v tiskani in elektronski obliki.

V ta namen smo v teh dneh organizatorjem prireditev po e-pošti že poslali datoteko s podatki, kot smo jih zbrali za letni koledar dogodkov, s prošnjo, da jih pregledajo in javijo morebitne spremembe, dopolnila, popravke.

V koledarju prireditev za april in maj 2022 v občini Gornja Radgona bodo vključeni vsi dogodki, za katere bomo prejeli kompletne podatke najkasneje do 20. marca 2022 na naslov info@tic-radgona.si.

Hvala vnaprej za sodelovanje,

 

ekipa Kultprotura

PRIPRAVA 2-MESEČNEGA KOLEDARJA PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih