logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

PROGRAM ZA OTROKE OB OBČINSKEM PRAZNIKU

02.10.2021

Gornja Radgona praznuje! V soboto, 2. oktobra 2021, bomo med 15. in 18. uro pred Mladinskim centrom Gornja Radgona praznovali tudi najmlajši. Z duom Darkmen bomo peli pesmi o Mačku Muriju, ogledali si bomo predstavo Zajčkov zvonček ter si izdelali lutke! Vstop prost!

Gledališče KUKUC bo poskrbelo za nepozabno popoldne s predstavo Zajčkov zvonček ter ustvarjalnico lutk!

Če ne moreš zaspati poskusi zamenjati blazino. Ali pa ugasni luč. Če še to ne pomaga preštej ovčke. Ne? Kaj pa druga igrača? Uspavanka in toplo mleko? Prav nič? Seveda, če pa manjka pravljica za lahko noč. Takšna lepa o živalih, ki te bo zazibala v lepe sladke sanje. V igrivi in razgibani lutkovni predstavi, polni duhovitih človeških in živalskih likov, otroci spoznavajo različne značaje, vzgibe in vrednote. Na videz preprosta vsebina odpira veliko pomembnih vprašanj o sebi, o drugih, o odnosih, odraščanju, človeškem vplivu na okolje in dobrih delih, ki jih lahko nesebično naredimo za druge.

 

DARKMEN sestavljata Karmen Mlinarič Horvat (vokal) in Darko Horvat (ak. kitara, vokal in spremljevalni vokal). V akustični izvedbi igrata skladbe različnih domačih in tujih izvajalcev rocka, popa, folka, bluesa... Tokrat bomo z njima peli pesmi o Mačku Muriju!

 

---------------------------------------------
Prireditev bo potekala v skladu s priporočili NIJZ. Hvala za razumevanje!

 

 

PROGRAM ZA OTROKE OB OBČINSKEM PRAZNIKU

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih