logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

RADGONSKA NOČ

26.08.2017
V soorganizaciji s Turističnim društvom Majolka na Trgu svobode že od 14. ure dalje pripravljamo Majolkino tradicionalno golažijado oziroma tekmovanje v kuhanju golaža, ki ga bo popestril spremljevalni program in glasbene točke med kuhanjem. Ekipe, ki želijo sodelovati ne tekmovanju se lahko prijavijo s klicem na eno izmed telefonskih številk: 031 838 333 (Branko Pintarič), 031 674 103 (Darja Kovačič), 051 415 930 (Ivan Simonič) ali 068 155 072 (Mirko Ferenc), kjer lahko pridobite tudi več informacij o sami golažijadi.

Seveda pa nismo pozabili niti na naše najmlajše! Ob 16. uri jih vabimo na čarovniško predstavo in delavnice z Magic Wladimirjem!

Člani TD Negova - Spodnji Ivanjci tudi letos organizirajo tradicionalni pohod na Radgonsko noč. Vse zainteresirane vabijo, da se jim ob 17. uri pridružijo pred gradom Negova, od koder se bomo skupaj odpravili proti Gornji Radgoni.

Radgonska noč pa je seveda pravi "žur do jutranjih ur". In kdo bo poskrbel za večerni program? Letos se nam obeta prava poslastica, po dolgem dolgem času in po mnogih vaših vprašanjih in željah nam je letos uspelo. Na Radgonsko noč 2017 prihaja nihče drug kot legendarna hrvaška skupina MAGAZIN s predskupino, skupino PLAMEN. MAGAZINI so ena največjih zasedb s teritorija naše bivše države, z največ hiti. Svoj prvi album je skupina posnela davnega leta 1982 z naslovom Slatko stanje. Takoj so osvojili prvo nagrado žirije na Splitskem festivalu s pesmijo Dispetozo moja mala. Leta 1983 so izdali album z naslovom Kokolo, kateri je dosegel rekordno prodajo in osvojil platinasto ploščo. Leta 1985 je skupina MAGAZIN nastopala na Zagrebškem festivalu s skladbo Piši mi, s katero so osvojili srca publike po celi regiji in njihova pot je pot največjih skupin, saj so nanizali uspešnico za uspešnico.

V skupini je dolga leta nastopala DANIJELA MARTINOVIĆ, nasledila jo je JELENA ROZGA, danes pa v skupini prepeva ANDREA ŠUŠNJARA.

Za jedačo in hladno pijačo bo poskrbljeno, s seboj prinesete dobro voljo!

Vabljeni, vstopnine ni!
RADGONSKA NOČ

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih