+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

RADGONSKA NOČ 2018

25.08.2018

Najdaljša in najbolj vroča noč tega leta bo v Gornji Radgoni v soboto, 25. avgusta. Letošnja Radgonska noč se bo na stari lokaciji, Trgu svobode v centru Gornje Radgone pričela že ob 14. uri s Tradicionalno Majolkino golažijado oziroma tekmovanjem v kuhanju golaža, ki ga bo popestril spremljevalni program in glasbene točke med kuhanjem.

Seveda pa nismo pozabili niti na naše najmlajše! V poznopopoldanskih urah jih vabimo na glasbeno popotovanje z malo Mursko deklico, ki nas bo poneslo po lepotah naše dežele. Pot bo zabavna, razgibana, poučna, polna smeha, čustev in novih spoznanj, ki jih bomo strnili v delavnicah, ki bodo sledile predstavi.

Za živahen večerni utrip bo letos poskrbela ena najpopularnejših skupin v nekdanji Jugoslaviji, Novi fosili. Le kdo jih ne pozna: Za dobra stara vremena, Milena generacijo, Još te volim, E moj Saša, Šuti moj dječače plavi, Da te ne volim...? Ozračje pa bo segrela predskupina Metulj.

Preživite to noč v naši družbi!

RADGONSKA NOČ 2018

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih