logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

RADGONSKA NOČ 2024

24.08.2024

Letos bo za vročico Radgonske noči poskrbel Rok'n'Band. Pred njimi pa bodo, kot predskupina nastopili skupina Recesija.

Vstop prost, se vidimo v soboto, 24. avgusta 2024, na Trgu svobode v Gornji Radgoni!

Rok'n'Band
Skupina Rok'n'Band je trenutno ena najbolj aktivnih skupin v Sloveniji, ki v živo predstavljajo svojo glasbo. Letno ima preko 120 koncertov, ki jih obišče več kot deset tisoč poslušalcev, na radijskih postajah se njihova glasba predvaja dnevno.
Osrednji akter je Rok Ferengja, glavni vokalist in frontman skupine, ki se z glasbenim delom profesionalno ukvarja že več kot dve desetletji. Njegova druga ljubezen, brez katere si ne predstavlja življenja, je KI AIKIDO.

S kitaristom Blažem Črnivcem sodelujeta že od ustanovitve Rok'n'Banda leta 1995. Oba sta strastna motorista, Blaž Črnivec pa se poleg glasbe profesionalno ukvarja tudi z novinarstvom (stalni sodelavec pri reviji MotoSI). Oba sta z dušo in telesom v rokenrolu, njuna strast je v glasbi iz 50-ih let, od koder tudi črpata navdih in energijo za pesmi, stil in energijo. Skozi leta se je skupina obogatila z odličnimi glasbeniki (Hemel Borko-bas, Bruno Dimiter-bobni, Blaž Jurjevčič-klaviature) in postala sinonim sproščenosti in uigranosti na odrih.

Recesija band
Dekle in štirje fantje igrajo slovenske in tuje hite, tako da bo vsakdo našel nekaj zase. Člani banda: Tjaša Lesjak (vokal), David Novak (klaviature, bas kitara, vokal), Jernej Brunčič (bas kitara, klavirska harmonika, bariton, vokal), Jure Jakič (kitara, vokal) in Jaka Žunič (bobni).

RADGONSKA NOČ 2024

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih