logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

RADGONSKI CELOVEČERNI FILM OTO 2

10.09.2022

Vstopnice za radgonski celovečerni film Vasje Rovšnika Oto 2, ki bo v Domu kulture Gornja Radgona na sporedu v soboto, 10.9.2022, ob 19. uri že na voljo v predprodaji v vašem TIC Gornja Radgona.

Film govori o umsko zaostalem lokalnem bebčku z imenom Oto, ki je vsem in v vsaki situaciji pripravljen pomagati. Pomoč nudi v obliki opravil okrog hiše in drugih fizičnih del. Ob humornih srečanjih z ljudmi, eni so mu naklonjeni, drugi so do njegove zaostalost odkrito sovražni, se Oto ves čas sooča s situacijami, ki poudarjajo njegovo drugačnost, hkrati pa pridno varčuje prislužen drobiž, ki ga kot miloščino dobi od svojih “strank”. Na skrivaj mu je všeč dekle srednjih let, ki živi s svojim nasilnim možem, kateri jo redno pretepa. A nekega dne se Otu obrne življenje na glavo, ko najde dolga leta izgubljeno sliko svetovno znanega umetnika. Sledi preobrat celotnega koncepta zgodbe z nenavadnim, a srečnim koncem za glavnega junaka.

Za več informacij obišči POVEZAVO.

 

Cena vstopnice: 7,00 EUR v predprodaji, 8,00 EUR na dan projekcije. Predprodaja vstopnic: TIC Gornja Radgona.

 

RADGONSKI CELOVEČERNI FILM OTO 2

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih