+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

Radgonsko poletje: Leopold I. in Drügi + PTČ

05.08.2022

Mladinski center Gornja Radgona v sodelovanju z Nindri Indri predstavlja koncert:

LEOPOLD I. IN DRÜGI

Leopold I. je umetniško ime Radgončana Michaela Leopolda, ki prinaša svežino na slovensko rap sceno z družbenokritičnimi besedili, postreženimi v radgonskem narečju.
Glasbene vode je razburkal leta 2020 s provokativnim komadom Nesen, ki je nastal v sodelovanju z Eyeceeoujem in Mitom. Sledili so še trije singli – Povej, Unikat in Edino, ki jih je ustvaril v sodelovanju s producentom Vidom Turico in številnimi gostujočimi glasbeniki. Dvakrat je bil izbran za pesem tedna na Valu202.
Na Radgonskem poletju ga bodo spremljali »Drügi« - štiričlanska zasedba izvrstnih glasbenikov (več info kmalu).

Nov single Kinderšpil


PTČ

PTČ je vse kar je : mladobudni rap duo iz Ljubljane se je septembra predstavil s prvim albumom "NEKI TKO VSAK DAN"; mestna avantura hudomušnih bitov in sklenjenih rim prvič na odru Gornje Radgone v sklopu Nindri Indri za velke gate, karte do obale. Rimoklepača v live nastopih kombinirata zgodbe in ritem, bas in bobne poletnih noči, svežina novega, ki tali led in hladi sonca. Tko pač je.

PAPAGAJ


LP

SONČNI KRALJI (LIVE)

Vstop prost!
******
Ne zamudite ostalih dogodkov RAP:
12.8. Batista Cadillac

Radgonsko poletje: Leopold I. in Drügi + PTČ

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih