logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

Radgonsko poletje: Magic Pond

29.07.2022
Magic Pond so sedemčlanska zasedba ki ustvarja izvirno glasbo pod vplivom funk & soul-a, jazz harmonije, improvizacije in interakcije, s poudarkom na živahnem pripovedovanju zgodb in bogatem in dinamičnem, razumno sproduciranem "živem" zvoku.

Njihova skupna glasbena pot se je začela med študijem na konservatoriju v Celovcu v Avstriji. Sprva so v njihovem repertoarju odzvanjale priredbe različnih glasbenih zvrsti, od leta 2020 naprej pa ustvarjajo tudi avtorsko glasbo, ki temelji na pripovednih besedilih v angleškem jeziku. Plod njihovega ustvarjalnega procesa je sveže izdan prvi album Bathing Season, za katerega je večino besedil prispevala pevka Klara Veteršek, pod glasbo in aranžma pa se podpisujejo vsi člani zasedbe Magic Pond. Bend sestavljajo Klara Veteršek, Gregor Skaza, Janez Pincolič, Matic Ašič, Anže Vrabec, Janez Krevel in Matjaž Skaza.

https://www.youtube.com/watch?v=6mb6CDV03wE

Vstop prost!
Radgonsko poletje: Magic Pond

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih