+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

RADGONSKO POLETJE: NA LEPEM PRIJAZNI + DARKO HORVAT

19.07.2019
Kultna zasedba Na lepem prijazni in njen frontman, igralec Ludvik Bagari, ki smo ga med drugim občudovali tudi v našem filmu Oto, se prvič predstavlja v Gornji Radgoni. Melodramatsko pravljično grozljivko, pripoved o sodobni družbi v kateri sta edino vezivo denar in ljubezen, na prefinjen način, z liki iz navidezno drugega časa, prikazuje prepoznaven alternativno rockovski, mestoma funkovski in celo jazzovski, zvok zasedbe.
V Gornji Radgoni bodo predstavili svoj bogat repertoar, ki sega vse v leto 1980, največ pozornosti pa bo usmerjeno v njihov zadnji album Srceder, ki je leta 2017 izšel pod distribucijo Nika Records.

Za predjed bo na voljo domačin, kantavtor Darko Horvat.

Cikel štirih koncertov na prostem na dveh različnih lokacijah vam bo v Gornji Radgoni pričaral pravo poletno vzdušje. Nabor šestih glasbenih izvajalcev z razgibanim repertoarjem bo zadovoljil glasbene sladokusce, sproščeno vzdušje na slikoviti lokaciji ob reki Muri pa povezalo ljudi z obeh bregov reke. Ne pozabite jih zabeležiti v svoj koledar.

Vstop je prost!
RADGONSKO POLETJE: NA LEPEM PRIJAZNI + DARKO HORVAT

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih