logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

RADGONSKO POLETJE: POTOPIS: DIVJI ZAHOD AMERIKE + FILM POD ZVEZDAMI: JEZDECA

11.08.2023
POTOPIS: LIVE 2 QUEST (Edina & Jan)
Življenje v Kanadi in roadtrip po zahodu ZDA
Po delovno potovalni izkušnji v ZDA in na Novi Zelandiji sva želela doživeti pravo zimo, zato sva izbrala delo v Kanadi. Tokrat sva se prvič odpravila v tujino brez zagotovljene službe, kar nama je sprva predstavljalo kar nekaj stresa, a ko sva prispela v Kanado, sva se hitro znašla in že po nekaj dneh začela z novo službo.
Pet mesecev mraza nama je bilo dovolj, da sva si zaželela nekaj sonca in zato odletela na zahod ZDA. Iz Toronta sva letela v Las Vegas, tam za 35 dni najela avto, kupila napihljivo posteljo in tako se je začela najina pustolovščina po divjem zahodu Amerike. Obiskala sva štiri zvezne države, osem nacionalnih parkov in 27 noči prespala v avtu.
Kako se lotiti takšnega potovanja z vami deliva v petek, 11.8. ob 20ih.
Po predavanju pa bo za vse poslušalce na voljo še KORU sladoled. 


SLOVENSKI FILM POD ZVEZDAMI: JEZDECA
Prijatelja iz majhne vasice predelata svoja mopeda v chopperja in se podata na pot. V iskanju svobode in ljubezni potujeta skozi sanje preteklosti in vizije prihodnosti. Na poti skozi Slovenijo in Hrvaško, ki sta se ravno odcepili od Jugoslavije, ju spremljata mlada ubežnica s skrivnostno preteklostjo in stari motorist. Osebne vrednote so na preizkušnji, svobodna volja pa pod vprašajem.
Začnemo ob 20:00.

Vstop prost.
RADGONSKO POLETJE: POTOPIS: DIVJI ZAHOD AMERIKE + FILM POD ZVEZDAMI: JEZDECA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih