+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

RADGONSKO POLETJE: SAMUEL BLUES IN MIHA ERIČ

31.07.2020
Kitarist Samuel Blues in orgličar Miha Erič najraje razdajata zvočno energijo na nastopih v živo. Sta izvirna in nadarjena glasbenika s poudarkom na blues rocku. Na njunem prvem skupnem albumu Transformator, ki ga je izdala založba Orbita, sta predstavila neverjetno surovo moč bluesa.

Samuel Blues je umetniško ime Sama Pivača, ki premore obilico bluesovskih prijemov in grob vokal. Zmožnosti igranja kitare raziskuje več kot 15 let, ob tem igra še klavir in orglice. Rad snema v domačem studiu, analogno, na štiristezni magnetni trak. Ima več kot 20 kitar, saj jih doma izdelujeta z očetom. Glasbeno kariero je začel kot kitarist in pevec blues rock zasedbe Talking Stone, katere član je bil do njene razpustitve leta 2012. Od takrat gradi samostojno kariero.

Na albumu Transformator, na katerem je enajst avtorskih instrumentalnih pesmi, je združil sile z Miho Eričem, še pred kratkim pevcem in ogrličarjem zasedbe Prismojeni profesorji bluesa. Poleg mojstrskega obvladovanja orglic tudi poje, je multiinštrumentalist, slikar in risar. Velikokrat sodeluje z domačimi glasbeniki.
(povzeto po https://www.delo.si/kultura/glasba/samuel-blues-in-miha-eric-pristnost-slovenskega-bluesa-297911.html)


Prisluh: https://www.youtube.com/watch?v=USZMw7d52Yo


Vstop prost. Vabljeni!


POSEBNO OBVESTILO:

Glede na stanje s COVID-19 vse obiskovalce prosimo, da vzdržujejo primerno medsebojno razdaljo, upoštevajo trenutno veljavne preventivne ukrepe ter da se dogodka udeležijo samo pod pogojem, da so popolnoma zdravi.

Sedišča bodo na voljo na predpisani medsebojni razdalji. O morebitnih spremembah bomo obveščali sproti, navodila pa bodo podana tudi na sami lokaciji dogodka.
RADGONSKO POLETJE: SAMUEL BLUES IN MIHA ERIČ

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih