logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

RADGONSKO POLETJE: SoundTrack Project + Film pod zvezdami

04.08.2023

SOUNDTRACK PROJECT (na odru ob 22:30):


SOUNDTRACK PROJECT


Smo filmsko-glasbena zasedba. Ideja projekta je kombinacija audio-video. Igramo pesmi, ki se pojavljajo v filmih, serijah., istočasno pa je v centru dogajanja projekcija video izsekov iz le teh filmov. Publika hkrati posluša (audio) in gleda (video). Naš namen je, da publika podoživi dobre filme z živo glasbo.
Člani: Drums: Zlatko Škrlec
Piano: Saša Senger
Guitar: Mario Horvat
Bass: Mario Potočnik
Vocals: Nikita Senger
Vokals: Denis Ilješ
Sound Tehnician: Leon Žnidarič
Computer Sceantist: Boris Behek
Film pod zvezdami (štartamo ob 21:00 uri):
PREZAPOSLENA (francosko: À plein temps)
Francija, 2021, barvni, 88′, Drama


Napovednik:
PREZAPOSLENA

 

O FILMU:
Julie se po najboljših močeh trudi vzgajati svoja otroka v predmestju, hkrati pa obdržati službo v luksuznem pariškem hotelu. Ko končno prejme povabilo na razgovor za delovno mesto, na katerega je že dolgo upala, izbruhne vsesplošna stavka v javnem prevozu. Vse se ustavi, zamude se kopičijo in krhko ravnovesje, ki ga je Julie vzpostavila, je nenadoma ogroženo …
Socialna drama, posneta v slogu napetega trilerja, spremlja mater samohranilko, ki se v nenehni tekmi s časom bori za preživetje in boljšo prihodnost. Nagrada za najboljšo režijo in igralko v sekciji Obzorja Beneškega filmskega festivala ter posebna omemba na ljubljanskem Liffu.


Vstop prost.

RADGONSKO POLETJE: SoundTrack Project + Film pod zvezdami

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih