+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

RAP - MARTIN RAMOVEŠ BAND

10.07.2020

Drugi v nizu koncertov Radgonskega poletja - RAP bo v petek, 10. junija ob 20.00. Pred mladinskim centrom nas bodo z glasbeno energijo krepili Martin Ramoveš band.

Energetsko nabiti koncerti Martina Ramoveša z bendom so samosvoja spojina kontrastov. Kantavtorska poetika z rockovskimi temelji se včasih udejanji kot blues ali country, drugič se z divjim riffom zapodi v udarne inštrumentale, nato pa se spet umiri v melanholiji.

Avtorska glasba skupine temelji na besedilih Martina Ramoveša, ki svoje verze pogosto upodablja v stripih. Med izdajami Martina Ramoveša zato najdemo tudi glasbene albume v stripu.


Martin Ramoveš (band) je začel delovati jeseni 2007 kot trio: pevcu in kitaristu Martinu Ramovešu sta pri izvajanju njegovih kantavtorskih pesmi na pomoč priskočila basist Marko Petrič ter bobnar Luka Drobnič. Postali so zelo povezani v ustvarjalnem procesu in postopoma odkrivali sebi lasten zvok: mešanico bluesa, različnih rockovskih zmesi ter kantavtorske samosvojosti. Ustvarjalnost se je odražala v hitro rastočem repertoarju avtorskih pesmi, ki so jih začeli kaliti na klubskih nastopih.

Nastop, ki ga ne gre izpustiti.

RAP - MARTIN RAMOVEŠ BAND

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih