logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

SALON TRAMINEC 2014

25.08.2014
Pričakalo vas bo preko 100 vrst žlahtnih tramincev iz Slovenije in tujine, vrhunska kulinarika, koncert skupine MI2 in še mnogo presenečenj ob 5. obletnici!

Vstopnice si lahko priskrbite v TIC-u Gornja Radgona, TIC-u Negova, Hotel Radin Radenci, Kavarna Ploj Maribor, agencija MarTurA ter na Eventimu. Ne pozabite, število vstopnic je letos omejeno, priskrbite si jih pravočasno.

Tudi to leto se lahko poslužite organiziranega avtobusnega prevoza iz Maribora, Radencev in Gornje Radgone.

Izpred glavne avtobusne postaje Maribor (Mlinska 1) bo avtobus odpeljal predvidoma ob 15.30. Cena prevoza znaša 5 € v obe smeri. Prijave zbiramo do četrtka, 22.8. na info@mediaspeed.net ali pa na telefonsko številko: 031  377 776.

Minibus bo svojo krožno vožnjo med Radenci, Gornjo Radgono in Negovo pričel ob 16.30 uri izpred hotela Radin Radenci. Naslednja postaja, kjer je možno vstopiti, je AP Gornja Radgona.  Krožno vožnjo bo nadaljeval vse do poznih  ur, tako da bo poskrbljeno tudi za varno pot domov. Tudi to leto bo prevoz z minibusum na tej relaciji brezplačen.

Jubilejni 5. Salon traminec bo resnično nekaj posebnega, saj bo vse zabave željne dolgo v noč v divjih ritmih zabaval DJ Keki. Zabava bo zagotovo nepozabna, saj se bo do jutranjih ur odvijala pod grajskim površjem v strašni grajski kleti, ki se bo tisto noč prelevila v plesišče.
SALON TRAMINEC 2014

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih