+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

SALON TRAMINEC 2015

24.08.2015
Letos Salon Traminec praznuje svoj 6. rojstni dan. Po peti obletnici si drznemo trditi, da je Salon Traminec vsako leto boljši in zagotovo najboljši dogodek ob zaključku poletja, ki vsako leto  s svojo edinstvenostjo simbolično pozdravi jesen in nas s svojo kulinarično zgodbo popelje v čas trgatve. Lani se je zbralo okoli 800 častilcev vrhunske vinske kapljice, dobre kulinarike in odlične glasbe.

Dogodek, ki v enem popoldnevu obiskovalcem ponudi edinstven preplet tramincev, kulinarike, glasbe ter doživetij na prekrasnem gradu Negova vas vabi tudi letos.

Jubilejni Salon Traminec vam bo tudi letos ponudil 100 vrst tramincev iz večih držav, ter izvrstno kulinariko. Za glasbeni program pa bo letos poskrbel vrhunski duet, Gal in Severa Gjurin.

Tudi letos bo za prevoz obiskovalcev poskrbel brezplačen minibus. Krožna vožnja se začne ob 16:00 pri Hotelu Radin Radenci, ustavil se bo na AP Gornji Radgona in vas zapeljal naravnost do gradu Negova, kjer se bo odvijal Salon Traminec.

Cena vstopnice: 25 evrov.

Prodajna mesta: Eventim, TIC Gornja Radgona, TIC Negova, Kavarna Ploj Maribor in poslovni prostori Mediaspeed-a.

Število vstopnic omejeno!
SALON TRAMINEC 2015

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih