logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

Samooskrbni vrt za 365 dni v letu

26.05.2023

Predavanje Samooskrbni vrt za 365 dni v letu.


Skupaj si bomo pogledali tekoča opravila na vrtu po mesecih, ter se naučili kako uspešno vzgajati zelenjavo za 365 dni v letu. Poleg tega pa ne bo manjkalo trikov, nasvetov in idej kako uspešno vrtnariti tudi jeseni in pozimi. Kako si uspešno vzgojiti domače sadike, ki so za samooskrbo zelo pomembne, kako si shraniti svoja semena za naslednje leto in kako si pripraviti domačo lekarno. Posebna pozornost pa bo tudi na ozimnici, saj je v zimskih dneh še kako pomembna.


Vabljeni!


Predavanje bo vodila Brigita Šušteršič, avtorica knjig Vzgoja lastnih sadik, Shranjevanje semen, Kuhajmo domače in Vrtnarskega dnevnika, ustanoviteljica prve vrtnarije brez embalaže, kjer vzgaja sadike zelenjave in zelišč. Predvsem pa je Brigita aktivna na področju samooskrbe, kjer organizira različne tečaje, predavanja, delavnice in spodbuja ljudi tudi na Facebooku Brigitin vrt.

Samooskrbni vrt za 365 dni v letu

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih