+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Grad Negova novice

SLAVNOSTNA AKADEMIJA V POČASTITEV 25. PRAZNIKA OBČINE GORNJA RADGONA

01.10.2020

Vljudno vabljeni na slavnostno akademijo s kulturnim programom v počastitev 25. praznika občine Gornja Radgona ki bo v četrtek, 1. 10. 2020, ob 19. uri na gradu Negova.

Program se prične odvijati že ob 17. uri v galeriji Doma kulture Gornja Radgona z odprtjem likovne razstave Drugi val - se slišimo. Prireditev se nato seli na grad Negova, kjer nas bodo ob 18.30 pozdravili člani in članice Pihalnega orkestra Gornja Radgona. Ob 19. uri nas bo v okviru Slavnostne akademije nagovoril župan občine Gornja Radgona, Stanislav Rojko, ki mu bo sledila podelitev občinskih priznanj in nagrad. Za umetniški program bosta poskrbela Manca Dremel in David Kocmur.

POSEBNO OBVESTILO
Glede na stanje s COVID-19 vse obiskovalce prosimo, da vzdržujejo primerno medsebojno razdaljo, upoštevajo trenutno veljavne preventivne ukrepe ter da se dogodka udeležijo samo pod pogojem, da so popolnoma zdravi.
Sedišča bodo na voljo na predpisani medsebojni razdalji. O morebitnih spremembah bomo obveščali sproti, navodila pa bodo podana tudi na sami lokaciji dogodka.

SLAVNOSTNA AKADEMIJA V POČASTITEV 25. PRAZNIKA OBČINE GORNJA RADGONA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih