+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

Stand-up večer: Tin Vodopivec in trenutni prijatelji

20.05.2022

Mladinski center Gornja Radgona vabi na sproščeni stand-up večer s Tinom Vodopivcem in trenutnimi prijatelji.

Nastopajo: 

Tin Vodopivec
Rok Škrlep
David Gorinšek
Tim Andrić

Tin Vodopivec

S stand-up komedijo se je začel ukvarjati leta 2006. Hiter vzpon števila nastopov mu je omogočal, da je z do tedaj v Sloveniji še neuveljavljeno vrsto komedije oral ledino. Soustvarja in redno sodeluje na mnogih festivalih stand-up komedije po Evropi, med njimi Panč na Ljubljanskem gradu in Pančić v Zagrebu.
Njegovi bolj znani stand-up projekti oz. predstave so Desert, Staro za novo (z Borisom Kobalom), Rock'n'roll, 777 ... S slednjim je v sedmih dneh nastopil v sedmih različnih državah (Nemčija, Poljska, Francija, Makedonija, Združeno kraljestvo, Srbija in Slovenija) v sedmih različnih jezikih.

Rok Škrlep

Stand up komik, improvizator, potepuh in človek. Ne vedno v tem vrstnem redu. Slovensko javnost je navdušil s svojo Popotniško stand up predstavo "Svetovne fore". Rok je potepuška duša, ki vas bo tudi v teh časih, ko gremo že na Hrvaško s cmokom v grlu, peljal daleč. Z njim se odpravite na pota prekmurskih ravnic, slovenske transverzale, londonskega umora, operacije v Pragi, kazahstanskih step, indonezijskih plaž in mnogih brezpotij. Vendar ne pozabite. Ne moreš se izgubiti, če ne veš, kam greš. Slišali boste lahko tudi o “sedemmesečnem” potovanju, ki ga je po treh tednih v Iranu prekinila korona. Resnične zgodbe polne humorja in bizarnosti vas bodo zagotovo spodbudile, da boste iz omare na plano spet potegnili stare gojzarje in zaprašen ruzak.

David Gorinšek

David Gorinšek je na pol štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobi palčkah in švercanju potnih listov.

Tim Andrić

Je Celjanar, ki se rad neresno pogovarja o resnih stvareh. Zase pove, da je njegova šibka točka slovnica, obožuje pa glasbo.


Zagotovite si vstopnico v predprodaji po ceni 5€ (TIC Gornja Radgona).
Na dan dogodka 8€.

Stand-up večer: Tin Vodopivec in trenutni prijatelji

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih