+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Grad Negova novice

STARE OTROŠKE IGRE

21.10.2018

"Rdeče češnje rada jem, črne pa še rajši, v šolo tudi rada grem, vsako leto rajši.." Igra, ki so se jo igrali naši dedki in babice v njihovem otroštvu, dandanes pa tone v pozabo. Naša naloga je prenesti znanje starih otroških iger, igrač in izštevank iz časov naših dedkov in babic na naše mlajše generacije. Nekoč so otroci namreč bili odvisni od tistega, kar so si za igranje naredili sami ali so jih naredili odrasli. To so bile punčke iz cunj ali lesa, žoge iz cunj, lesene igrače... Čas so si krajšali z raznimi igrami, kot je ristanc, toplo-vroče-hladno-mrzlo, kdo se boji črnega moža, gnilo jajce, izštevankami...

Pridružite se nam v nedeljo, 21. 10. 2018, ob 15. uri na gradu Negova.

Zaradi priprav in organizacije je potrebno otroke obvezno predhodno prijaviti preko elektronske pošte na viteznegova@gmail.com ali s klicem na telefonsko številko 031 405 897. Prijaviti se bo možno tudi na kraju dogodka, in sicer eno uro pred začetom.

Udeležba je brezplačna!

Prijazno vabljeni!

STARE OTROŠKE IGRE

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih