+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

TIN VODOPIVEC & PRIJATELJI STAND UP SHOW - ODPOVEDANO

03.12.2021

Tin Vodopivec je že vrsto let eno najbolj vročih imen slovenske stand up comedy scene. S svojim čistim premetenim obzervacijskim humorjem, ki temelji na vsakodnevnih izkušnjah, je popularen med vsemi generacijami. Odkar smo ga nazadnje videli pri nas je uresničil svojo dolgoletno željo in izpeljal projekt 777, kjer je v 7 dneh, nastopil v 7 jezikih, v 7 državah, sedaj prihaja v Gornjo Radgono z novim paketom šal v družbi svojih prijateljev.

POSEBNI GOSTI:
- David Gorinšek
- Matej Pušnik
- Tim Andrić

Vstopnina: 8€.

Predprodaja vstopnic: TIC Gornja Radgona in Mladinski center Gornja Radgona. Vstopnice bodo na voljo tudi na blagajni Doma kulture Gornja Radgona, ki se odpre uro pred predstavo.

Vljudno vabljeni!

Dogodek je odpovedan oziroma prestavljen na pomladanski čas. 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli ali cepljeni ali testirani). Prireditev bo potekala ob upoštevanju navodil NIJZ. Hvala za razumevanje!

TIN VODOPIVEC & PRIJATELJI STAND UP SHOW - ODPOVEDANO

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih