logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

TROPSKI RAJ KURBUS 2018

23.02.2018

Med zelenjem, lubjem, drevesnimi debli in vodnimi otočki bo na nekaj manj kot 700 m2, svoje cvetove razkazovalo več kot tri tisoč kosov orhidej, družbo pa jim bo delalo kar 600 živih pisanih metuljev, med njimi tudi gigantski. Da bo doživetje tropskega raja še bolj posebno in barvito, bodo poskrbele tropske papige in druge ptice. 

Vabimo vas, da obiščete že sedmo edinstveno razstavo Tropski raj Kurbus, kjer bo več kot tri tisoč cvetočim orhidejam delalo družbo kar 600 živih metuljev. Za dodatno doživetje bodo poskrbele tropske papige in druge ptice.
O tem, kako se je ob Muri živelo v preteklosti, pa boste marsikaj zanimivega izvedeli v edinstveni srednjeveški stavbi Špital, kjer domuje radgonski muzej. Tri stalne razstave in ena začasna na multimedijski način pričajo o pradavnini, mostovih, viničarstvu, čarovništvu, vojnih spopadih in mnogočem drugem.
Za kulinarično doživetje bo poskrbelo kosilo, ki vam ga uredimo v domači gostilni ali bližnji turistični kmetiji.

Tropski raj Kurbus lahko obiščete od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro, ob sobotah med 7. in 17. uro, ob nedeljah pa med 8. in 17. uro.

Za pripravo programa in informacije pa smo vam na voljo v TIC Gornja radgona preko elektronske pošte (info@tic-radgona.si) ali telefona (02 564 82 40).

Prijazno vabljeni v mesto sejmov in penine!

 

TROPSKI RAJ KURBUS 2018

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih