logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

UNIKATNICA - Ustvarjalna tržnica

30.06.2023

V petek, 30.6. od 16h-18h, bomo pred Mladinskim centrom Gornja Radgona predstavili široko paleto pomurske ustvarjalnosti na področju ročnih del ob otvoritvi Radgonskega poletja. Tokrat bo Unikatnica še bolj dinamična, saj se bodo istočasno odvijale tudi razne delavnice, na katerih nam bodo izbrani ponudniki pokazali svoje spretnosti.
Prispevali bomo k ozaveščanju o vrednosti ročno izdelanih predmetov, obiskovalci pa si bodo tako lahko napasli oči na razstavljenih unikatnih izdelkih ter si kakšnega tudi kupili in s tem podprli lokalne ustvarjalce ter njihove projekte.


Pri nas je namreč vse več odličnih ustvarjalcev in oblikovalcev ročnih del, študentov, arhitektov, oblikovalcev, brezposelnih, upokojencev ter posameznikov različnih poklicev z ročnimi spretnostmi, ki jih takšno delo radosti in prinaša okolju paleto zanimivih umetnin z ustvarjalnim nabojem. Na naši unikatnici bodo lahko predstavili svoje ideje in pokazali, česa vsega so zmožni njihovi spretni prsti.
Prijave za ponudnike zbiramo do 15.6., število mest je omejeno.


Za več informacij smo dosegljivi na 068 609 274 ali info@mcgr.si

UNIKATNICA - Ustvarjalna tržnica

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih