logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

ZLATKO FIŠER: UJETI SVETOVI

04.04.2017
Razstava bo na ogled do 3. maja 2017 v času uradnih ur Zavoda za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona.

Zlatko Fišer se je rodil 18.3.1960 v Mariboru. Ljubiteljstvo do fotografije goji že od osnovne šole, ko je z Zenitom spoznaval prve zakonitosti fotografije, aktivno se s fotografijo ukvarja zadnjih 15 let.
Eden večjih mejnikov je bil prehod na digitalno fotografsko tehniko in opremo, tako, da je sedaj navdušen uporabnik modernih pristopov in raziskovalec brezmejnih možnosti, ki jih fotoaparat in računalnik omogočata. Priljubljeni motivi so portreti, krajine, arhitektura, v katerih išče zanimive trenutke in kontraste. V zadnjih letih jih je našel predvsem na svojih potovanjih po Aziji, Afriki , Avstraliji in južni Ameriki.
Bil je dolgoletni član Fotokluba Maribor, trenutno pa deluje v Fotoklubu Proportio Divina iz Gornje Radgone. Je predsednik fotografske sekcije pri društvu popotnikov Vagant v Mariboru.
Sodeloval je na več samostojnih razstavah, npr. knjižnica Rotovž in Duplek, Kulturni dom v Gornji Radgoni in Lenartu, razstavišče nakupovalnega centra Europark, društva Vagant in na več skupinskih razstavah v Sloveniji in Avstriji. Redno sodeluje na mednarodnih in domačih fotografskih natečajih, kjer je prejel več nagrad in si pridobil naziva F1 FZS in EFIAP.
ZLATKO FIŠER: UJETI SVETOVI

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih