+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Gozdni park Lisjakova struga je naravni biser, namenjen rekreaciji, sprostitvi ter spoznavanju naravne dediščine. V Lisjakovi strugi se nahaja nekaj predstavnikov drevesnih vrst, ki so zaščiteni pod državnim ali lokalnim varstvom, kot na primer črni topol (Populus nigra L.) in bela vrba (Salix alba).
Bogastvo naravnih danosti s pridom koristi staro in mlado. Predšolski in šolajoči se otroci prihajajo v Lisjakovo strugo, kjer spoznavajo, proučujejo in raziskujejo rastline in živali našega kraja skozi vse leto, v vseh letnih časih.
Za rekreacijo je poskrbljeno z igriščem za odbojko na mivki, baliniščem ter košem za igranje košarke. Obstaja tudi možnost organizacije različnih večjih in manjših družabnih prireditev, za katere je poskrbljeno v pokritem prostoru, ki sprejme preko 150 ljudi. Lisjakova struga je prostor, kjer si lahko organizirate kak piknik, se zabavate, igrate razne športe in seveda tudi ribarite!

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih